TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Thursday, October 21, 2010

~Today is my big day~

Assalamualaikum..

Hari ni adalah hari tua aku..Alhamdulillah, Allah s.w.t masih memberi kesempatan buat diriku untutuk terus bertatih di dunia ini.. Hari genaplah umurku 24 tahun.. Macam tak percaya ja aku dah 24 tahun.. Rasa macam semalam aku masih bersekolah ja lagi.. Perasan muda pulak kan... Apa-apa pun terima kasih aku ucapkan kepada kawan-kawan aku yang wish birthday dalam FB, henfon, melalui mulut.. hehehe.. Sayang kat korang semua.. Terima kasih gak kepada mak, ayah dan adik-adik yang sentiasa bersama dari dulu hingga kini.. Mak ayah yang telah membesarkan aku hingga aku menjadi insan yang berjaya dalam hidup.. Terima kasih mak ayah... Huhuhu.. Sedih lah pulok... Moga kehidupan korang semua juga dirahmati Allah s.w.t.. Insya-Allah...


~Happy burfday to me~

p/s : Ya Allah, KAU rahmatilah kehidupanku, berikanlah kekuatan buat diriku untuk menghadapi dugaan dan cabaran dalam hidup ni.. Amin...

3 comments:

azam aziz said...

Happy birthday humairah atiq hehe... sila hit back belog saya ada post menarik..haha

lemonade said...

slmt menuju ke fasa baru tik..

AiSyAh HuMaIrAh said...

elis : selamat gak utk hang.. hehehe

Thursday, October 21, 2010

~Today is my big day~

Assalamualaikum..

Hari ni adalah hari tua aku..Alhamdulillah, Allah s.w.t masih memberi kesempatan buat diriku untutuk terus bertatih di dunia ini.. Hari genaplah umurku 24 tahun.. Macam tak percaya ja aku dah 24 tahun.. Rasa macam semalam aku masih bersekolah ja lagi.. Perasan muda pulak kan... Apa-apa pun terima kasih aku ucapkan kepada kawan-kawan aku yang wish birthday dalam FB, henfon, melalui mulut.. hehehe.. Sayang kat korang semua.. Terima kasih gak kepada mak, ayah dan adik-adik yang sentiasa bersama dari dulu hingga kini.. Mak ayah yang telah membesarkan aku hingga aku menjadi insan yang berjaya dalam hidup.. Terima kasih mak ayah... Huhuhu.. Sedih lah pulok... Moga kehidupan korang semua juga dirahmati Allah s.w.t.. Insya-Allah...


~Happy burfday to me~

p/s : Ya Allah, KAU rahmatilah kehidupanku, berikanlah kekuatan buat diriku untuk menghadapi dugaan dan cabaran dalam hidup ni.. Amin...

3 comments:

azam aziz said...

Happy birthday humairah atiq hehe... sila hit back belog saya ada post menarik..haha

lemonade said...

slmt menuju ke fasa baru tik..

AiSyAh HuMaIrAh said...

elis : selamat gak utk hang.. hehehe

Related Posts with Thumbnails