TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Thursday, October 28, 2010

~Selamat bertunang (First Episode)~

Assalamualaikum..

Memandangkan mood aku masih belum ada lagi, maka aku meneruskan kerja aku untuk buat entri baru pada hari ni.. Tadi aku bukak FB aku, tetiba ada kawan aku bagi tahu yang dia nak bertunang kat Wall FB aku.. Dia akan bertunang pada 30 Oktober 2010.. happy sangat bila kawan sekolah ini telah memulakan langkah pertama ke alam perkahwinan.. Apa2 pon aku ucapkan tahniah buat rakanku Siti Nurbaya Bt Ismail.. Moga jodoh hang berpanjangan noh hingga ke akhir hayat.. Aku happy sangat2.. Nampaknya hang dulu dari aku... Aish tak boleh jadi nih... Hahaha.. Ceh.. Budget jeles la plak tu.. tak dak ar, aku tak jeles pon ngan hang.. Tahniah segali lagi baya.. Heee~.. Aku happy sangat2 utk hang... Ni lah baya, kawan aku... Tadaa.. Dah makin cun melecun dah haaa.. Dia yg bertudung mcm warna pink aku tengok.. Sebelah tu pon member sekolah aku gak... Namanya finie...

sayang kat korang.. dah lama dh jumpe..

Pastu ada plak lagi sorang member sekolah aku yang bakal melangsungkan pertunangan bulan 12 ni.. Tapi tak bgtau lah pulak tarikhnya bila... Ni pon aku tau melalui FB gak.. Namanya Nur Husnina Bt Abdullah. Tapi aku panggey dia nina ja.. Tahniah gak aku ucapkan untuk hang Nina.. Semoga jodoh hang dengan si dia berpanjangan hingga ke akhir hayat.. Jom aku tunjuk gambaq dia kat hampa semua..


~bakal menjadi tunangan orang tak lama lagi~


Aku sekali lagi nak ucapkan selamat bertunang buat kawan2 aku berdua ni.. Happy selalu ya.. Ni entri first episode utk hal-hal pertunangan nie.. Lepas ni mungkin aku akan buat lagi entri seperti 4 da next episode.. Mana tau ada lagi kawan2 aku yang bertunang lagi.. Dan pas ni gak ada entri berkaitan dengan wedding kawan2 aku gak.. Hee~ Sumenye dah kawen.. Yelah smuenya kan dh tuo2 bangko belako.. Aku je yg tak kawen lagi.. Tapi tunggu jelah... Hee~ Akan sampai masanya,..

Wassalam...

p/s : Dok sibok cerita psl orang laen, aku bila plak ntah.. Hahaha

4 comments:

ThE cOpy suSU said...

kamu kan xlama lg nk bertunang juga,.tahniah~

Wan Perlis said...

wah best main boling

AiSyAh HuMaIrAh said...

the copy susu : hehehe, thanks..

AiSyAh HuMaIrAh said...

wan perlis : ni kwn sy yg main boling..

Thursday, October 28, 2010

~Selamat bertunang (First Episode)~

Assalamualaikum..

Memandangkan mood aku masih belum ada lagi, maka aku meneruskan kerja aku untuk buat entri baru pada hari ni.. Tadi aku bukak FB aku, tetiba ada kawan aku bagi tahu yang dia nak bertunang kat Wall FB aku.. Dia akan bertunang pada 30 Oktober 2010.. happy sangat bila kawan sekolah ini telah memulakan langkah pertama ke alam perkahwinan.. Apa2 pon aku ucapkan tahniah buat rakanku Siti Nurbaya Bt Ismail.. Moga jodoh hang berpanjangan noh hingga ke akhir hayat.. Aku happy sangat2.. Nampaknya hang dulu dari aku... Aish tak boleh jadi nih... Hahaha.. Ceh.. Budget jeles la plak tu.. tak dak ar, aku tak jeles pon ngan hang.. Tahniah segali lagi baya.. Heee~.. Aku happy sangat2 utk hang... Ni lah baya, kawan aku... Tadaa.. Dah makin cun melecun dah haaa.. Dia yg bertudung mcm warna pink aku tengok.. Sebelah tu pon member sekolah aku gak... Namanya finie...

sayang kat korang.. dah lama dh jumpe..

Pastu ada plak lagi sorang member sekolah aku yang bakal melangsungkan pertunangan bulan 12 ni.. Tapi tak bgtau lah pulak tarikhnya bila... Ni pon aku tau melalui FB gak.. Namanya Nur Husnina Bt Abdullah. Tapi aku panggey dia nina ja.. Tahniah gak aku ucapkan untuk hang Nina.. Semoga jodoh hang dengan si dia berpanjangan hingga ke akhir hayat.. Jom aku tunjuk gambaq dia kat hampa semua..


~bakal menjadi tunangan orang tak lama lagi~


Aku sekali lagi nak ucapkan selamat bertunang buat kawan2 aku berdua ni.. Happy selalu ya.. Ni entri first episode utk hal-hal pertunangan nie.. Lepas ni mungkin aku akan buat lagi entri seperti 4 da next episode.. Mana tau ada lagi kawan2 aku yang bertunang lagi.. Dan pas ni gak ada entri berkaitan dengan wedding kawan2 aku gak.. Hee~ Sumenye dah kawen.. Yelah smuenya kan dh tuo2 bangko belako.. Aku je yg tak kawen lagi.. Tapi tunggu jelah... Hee~ Akan sampai masanya,..

Wassalam...

p/s : Dok sibok cerita psl orang laen, aku bila plak ntah.. Hahaha

4 comments:

ThE cOpy suSU said...

kamu kan xlama lg nk bertunang juga,.tahniah~

Wan Perlis said...

wah best main boling

AiSyAh HuMaIrAh said...

the copy susu : hehehe, thanks..

AiSyAh HuMaIrAh said...

wan perlis : ni kwn sy yg main boling..

Related Posts with Thumbnails