TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Tuesday, October 26, 2010

~Sape nak hadiah free dari Paris? =)~

Assalamualaikum..


Hai kawan2ku sekalian.. Harap2 korang sihat ye.. Aku sihat2 je.. Alhamdulillah.. Nape ye tetiba aku tulis entri ni??? Sebenarnya aku telah ditag oleh seorang blogger yang bernama sis harzharun.. Thank sis.. :).. Ni kali pertama aku join contest.. Heee..


Step 1. Buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog nadiafarahida

Okay... Aku dah buat dah.. Aku dah link ke blog tuan punya contest iaitu sis nadiafarahida kita..Kalau korang klik je kat gambar yg aku dh tempek kt atas tu, korang akn terus je ke blog dia.. Boleh gak klik kat nama dia yg aku dah link kan.. Step first dh selesai.. Kita terus ke step yang seterusnya.. Yehaa!!!!


Step 2. Letakkan gambar yang ada Eiffel Tower tu skali kat side bar blog korg dan link kan terus ke nadiafarahida ye. Kalo pic besar sangat, sendri2 kecikkan lah ye.
Aku dah letak dah.. happy sangat join contest ni.. Maklum le first time lah katakan.. Thanks pd tuan punya blog yg buat contest nie..


Step 3. Menjadi follower nadiafarahida. Jom kita pakat-pakat jadi follower sis nadiafarahida.. Kita kasi gegar blog sis ya... Heee


Step 4. Tag 3 orang blogger lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

Aku nak pilih siapa ya??? Aku sayangkan korang semua wahai member2 blogger.. Korang sayang aku tak?? Hahaha.. Oklah, aku pon malas nak pening-pening kepalo.. Aku dah pilih 3 orang blogger tu.. Korang nak tau siapa yang bertuah tu??? Jeng..jeng..jeng... Jom kita tengok siapa yang kena ....

1. Cik Ainul Syariha yang cantik lagi manis gitu :)

2. Encik Azam Aziz si blooger basikal –tuaku

and lastly

...

...

3. Sis Mc’ Sue kita yang cumil gitu :)


Step 5. Step last sekali, jgn lupe tinggalkan nama & link entry penyertaan korg kat kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye (klik n bagi tau kat blog tuan punya contest ye : nadiafarahida )


Senang je.. Sapa yg kena tag tu cepat-cepat lah bertindak ya.. Bertemu lagi dalam entri yang lain ya..


p/s : thanks sis harzharun sebab sudi menge’tag’ saya.. Rajin2 lah tag saya lg.. Hehehe :)

3 comments:

Mc' SuE said...

waaa...akak!!cmne neh???sue xpndai nk msuk c0ntest neh
huhuk
nk j0in!!!
tp sue xreti nk tag 0rg cmner...h0h0

AiSyAh HuMaIrAh said...

Hehehe, sue ikut je step mcm yg akk dh bg tu.. klu x faham boleh tnya lagi.. hee

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Tuesday, October 26, 2010

~Sape nak hadiah free dari Paris? =)~

Assalamualaikum..


Hai kawan2ku sekalian.. Harap2 korang sihat ye.. Aku sihat2 je.. Alhamdulillah.. Nape ye tetiba aku tulis entri ni??? Sebenarnya aku telah ditag oleh seorang blogger yang bernama sis harzharun.. Thank sis.. :).. Ni kali pertama aku join contest.. Heee..


Step 1. Buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog nadiafarahida

Okay... Aku dah buat dah.. Aku dah link ke blog tuan punya contest iaitu sis nadiafarahida kita..Kalau korang klik je kat gambar yg aku dh tempek kt atas tu, korang akn terus je ke blog dia.. Boleh gak klik kat nama dia yg aku dah link kan.. Step first dh selesai.. Kita terus ke step yang seterusnya.. Yehaa!!!!


Step 2. Letakkan gambar yang ada Eiffel Tower tu skali kat side bar blog korg dan link kan terus ke nadiafarahida ye. Kalo pic besar sangat, sendri2 kecikkan lah ye.
Aku dah letak dah.. happy sangat join contest ni.. Maklum le first time lah katakan.. Thanks pd tuan punya blog yg buat contest nie..


Step 3. Menjadi follower nadiafarahida. Jom kita pakat-pakat jadi follower sis nadiafarahida.. Kita kasi gegar blog sis ya... Heee


Step 4. Tag 3 orang blogger lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

Aku nak pilih siapa ya??? Aku sayangkan korang semua wahai member2 blogger.. Korang sayang aku tak?? Hahaha.. Oklah, aku pon malas nak pening-pening kepalo.. Aku dah pilih 3 orang blogger tu.. Korang nak tau siapa yang bertuah tu??? Jeng..jeng..jeng... Jom kita tengok siapa yang kena ....

1. Cik Ainul Syariha yang cantik lagi manis gitu :)

2. Encik Azam Aziz si blooger basikal –tuaku

and lastly

...

...

3. Sis Mc’ Sue kita yang cumil gitu :)


Step 5. Step last sekali, jgn lupe tinggalkan nama & link entry penyertaan korg kat kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye (klik n bagi tau kat blog tuan punya contest ye : nadiafarahida )


Senang je.. Sapa yg kena tag tu cepat-cepat lah bertindak ya.. Bertemu lagi dalam entri yang lain ya..


p/s : thanks sis harzharun sebab sudi menge’tag’ saya.. Rajin2 lah tag saya lg.. Hehehe :)

3 comments:

Mc' SuE said...

waaa...akak!!cmne neh???sue xpndai nk msuk c0ntest neh
huhuk
nk j0in!!!
tp sue xreti nk tag 0rg cmner...h0h0

AiSyAh HuMaIrAh said...

Hehehe, sue ikut je step mcm yg akk dh bg tu.. klu x faham boleh tnya lagi.. hee

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Related Posts with Thumbnails