TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Thursday, May 13, 2010

Sponsor

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
Sponsor?? Kenapa tiba-tiba aku pilih tajuk entri ni?? Cuba korang semua teka?? Hahahaha.. Tak pe lah, biar aku yang jawab. Aku pilih tajuk entri ni sebab aku baru je balik daripada mintak sponsor untuk bekalan aku dan rakan-rakan ke Bandung.. Memang best dapat jalan2 ke Bandung,tak sabar rasanya. Ok, berbalik kepada tajuk entri kita hari ni, sponsor.. Untuk pengetahuan pembaca dan blogger, hari ni aku dan rakan-rakan telah pergi mencari sponsor bersama-sama. Bak kata Wonderpets, 'APA YANG PENTING KERJASAMA'. Dengan kata2 tu kami bersama-sama keluar dan masuk ke pelbagai pertubuhan persendirian, kedai dan juga bank walaupun ada antaranya tak nak layan kami. Huhuhu.. Tapi tak apa, sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman dan juga dapat meningkatkan kemahiran komunikasi aku sendiri. Ni antara tempat-tempat yang kami dah pegi tadi..

1. Celcom Center



2. HPA cawangan Ipoh



3. EON Bank
4. Kedai kain Riamoda
5. Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS)
6. Bank Rakyat (Greentown, Ipoh)

p/s : Esok nak pegi jumpa manager HPA kat cawangan Ipoh yang besar punya. Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kami semua..

4 comments:

azam aziz said...

Good LUCK atina HAsanah...
ALL the BESt...
mesti BESH kan nanti kat BANDUNG...
GOOD LUCK...

AiSyAh HuMaIrAh said...

thanks azam aziz, mestilah best, bkn senang nak pegi kan, good luck untuk kamu juga

arek said...

blogwalking here...seghonok la nk berjalan hehhhe..byknye blog awk, nape tak 1 kan je sume...

AiSyAh HuMaIrAh said...

Sebenarnya blog sy yang ni je aktif, yang lain ada problem skit, tak boleh nak antar komen..

Thursday, May 13, 2010

Sponsor

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
Sponsor?? Kenapa tiba-tiba aku pilih tajuk entri ni?? Cuba korang semua teka?? Hahahaha.. Tak pe lah, biar aku yang jawab. Aku pilih tajuk entri ni sebab aku baru je balik daripada mintak sponsor untuk bekalan aku dan rakan-rakan ke Bandung.. Memang best dapat jalan2 ke Bandung,tak sabar rasanya. Ok, berbalik kepada tajuk entri kita hari ni, sponsor.. Untuk pengetahuan pembaca dan blogger, hari ni aku dan rakan-rakan telah pergi mencari sponsor bersama-sama. Bak kata Wonderpets, 'APA YANG PENTING KERJASAMA'. Dengan kata2 tu kami bersama-sama keluar dan masuk ke pelbagai pertubuhan persendirian, kedai dan juga bank walaupun ada antaranya tak nak layan kami. Huhuhu.. Tapi tak apa, sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman dan juga dapat meningkatkan kemahiran komunikasi aku sendiri. Ni antara tempat-tempat yang kami dah pegi tadi..

1. Celcom Center



2. HPA cawangan Ipoh



3. EON Bank
4. Kedai kain Riamoda
5. Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS)
6. Bank Rakyat (Greentown, Ipoh)

p/s : Esok nak pegi jumpa manager HPA kat cawangan Ipoh yang besar punya. Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kami semua..

4 comments:

azam aziz said...

Good LUCK atina HAsanah...
ALL the BESt...
mesti BESH kan nanti kat BANDUNG...
GOOD LUCK...

AiSyAh HuMaIrAh said...

thanks azam aziz, mestilah best, bkn senang nak pegi kan, good luck untuk kamu juga

arek said...

blogwalking here...seghonok la nk berjalan hehhhe..byknye blog awk, nape tak 1 kan je sume...

AiSyAh HuMaIrAh said...

Sebenarnya blog sy yang ni je aktif, yang lain ada problem skit, tak boleh nak antar komen..

Related Posts with Thumbnails