TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Thursday, May 13, 2010

Blogku oh blogku

Salam dan Salam 1 Malaysia buat semua bloggers..

Untuk pengetahuan anda semua, hari ni genap 1 tahun 1 hari usia blog aku ni. Sedar tak sedar dah setahun aku berblog. Mesti anda terfikirkan sepatutnya bila dah setahun berblog ni, mesti banyak entry yang aku dah tulis kan?? Macam orang lain aku tengok blog diorang dah penuh dengan pelbagai entri. Aku punya pulak sikit je. Anda tau tak mengapa keadaan sebegini berlaku? Ini disebabkan oleh kekangan masa yang tak dapat dielakkan. Maklumlah, aku ni student dan dalam masa yang sama sibuk dengan urusan2 praktikum di sekolah dan juga dengan pelbagai jenis assignment. Tak sempat nak update blog.

Walaubagaimanapun, aku dah mula berjinak-jinak balik dengan dunia blog dalam bulan Mei 2010. Hahahah.. Agak lama gak tu aku baru nak update blog aku. Huhuhu. Apa2 pun maaf dipohon buat semua follower aku yang hanya dapat membaca cerita2 basi aku je disebabkan diri aku ni yang tidak men'update'kan blog aku. Apa-apa pun aku nak nyanyikan lagu Happy Birthday buat blog aku ni. Jom nyanyi sama-sama ngan aku. Hehehehe

Happy birthday to u
Happy birthday to u
Happy birthday to my blog
Happy birthday to u..


4 comments:

Iocus Theoda said...

bagus, bagus...teruskan... ;)

kte tak tau ble kte nak share info ngan org len, jd blog2 ni mmg sesuai.

AiSyAh HuMaIrAh said...

locus theoda : thanks2.. Betul tu.. sharing is caring kan =). Teruskan berblog juga ya.. Keep in touch =)

Hasrul Nizam said...

salam perkenalan dan salam ziarah :)

AiSyAh HuMaIrAh said...

Salam perkenalan dan salam ziara kembali buat hasrul.. Selalu lah jenguk2 sini ya =)

Thursday, May 13, 2010

Blogku oh blogku

Salam dan Salam 1 Malaysia buat semua bloggers..

Untuk pengetahuan anda semua, hari ni genap 1 tahun 1 hari usia blog aku ni. Sedar tak sedar dah setahun aku berblog. Mesti anda terfikirkan sepatutnya bila dah setahun berblog ni, mesti banyak entry yang aku dah tulis kan?? Macam orang lain aku tengok blog diorang dah penuh dengan pelbagai entri. Aku punya pulak sikit je. Anda tau tak mengapa keadaan sebegini berlaku? Ini disebabkan oleh kekangan masa yang tak dapat dielakkan. Maklumlah, aku ni student dan dalam masa yang sama sibuk dengan urusan2 praktikum di sekolah dan juga dengan pelbagai jenis assignment. Tak sempat nak update blog.

Walaubagaimanapun, aku dah mula berjinak-jinak balik dengan dunia blog dalam bulan Mei 2010. Hahahah.. Agak lama gak tu aku baru nak update blog aku. Huhuhu. Apa2 pun maaf dipohon buat semua follower aku yang hanya dapat membaca cerita2 basi aku je disebabkan diri aku ni yang tidak men'update'kan blog aku. Apa-apa pun aku nak nyanyikan lagu Happy Birthday buat blog aku ni. Jom nyanyi sama-sama ngan aku. Hehehehe

Happy birthday to u
Happy birthday to u
Happy birthday to my blog
Happy birthday to u..


4 comments:

Iocus Theoda said...

bagus, bagus...teruskan... ;)

kte tak tau ble kte nak share info ngan org len, jd blog2 ni mmg sesuai.

AiSyAh HuMaIrAh said...

locus theoda : thanks2.. Betul tu.. sharing is caring kan =). Teruskan berblog juga ya.. Keep in touch =)

Hasrul Nizam said...

salam perkenalan dan salam ziarah :)

AiSyAh HuMaIrAh said...

Salam perkenalan dan salam ziara kembali buat hasrul.. Selalu lah jenguk2 sini ya =)

Related Posts with Thumbnails