TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Monday, November 22, 2010

Mereka menangis, aku??

Assalamualaikum..

Masih dalam mood sedih lagi.. sedih sebab berpisah dengan kawan2 aku yang dah bersama selama 5 tahun setengah.. Mereka semua menangis sewaktu malam last dan pada hari last kami pegi kelas.. Tapi aku tidak, mengapa??? Aku sebenarnya dah nangis dah sebelum tu, aku nangis waktu malam gala nostalgia kat maktab aku aritu.

Aku sebenarnya sedih, tapi aku tahan kolam mataku ni agar tak keluarkan air mata. Sapa tak sedih bila nak berpisah dengan kawan-kawan yang sama-sama bekerja sepanjang 5 tahun setengah.. Apa2 pun korang tetap best.. E1 tetap di hati aku..

Tak mengapa, kita semua jangan lah sedih2 ya.. Anggap lah perpisahan ni hanya sementara sahaja dan lumrah dalam kehidupan. Lepas ni kita akan bertemu kembali. Aku doakan buat diri aku dan semua rakan-rakan batch E especially E1 agar menjadi guru yang terbaik buat anak bangsa kita.. Amin..

Wassalam

p/s : Moga ukhwah yang terjalin terus mekar dan berkekalan.. Insya-Allah..

2 comments:

lemonade said...

selamat bertunang tik.

AiSyAh HuMaIrAh said...

Thanks elis, selamat menempuhi alam rumah tangga buat hang.. :)

Monday, November 22, 2010

Mereka menangis, aku??

Assalamualaikum..

Masih dalam mood sedih lagi.. sedih sebab berpisah dengan kawan2 aku yang dah bersama selama 5 tahun setengah.. Mereka semua menangis sewaktu malam last dan pada hari last kami pegi kelas.. Tapi aku tidak, mengapa??? Aku sebenarnya dah nangis dah sebelum tu, aku nangis waktu malam gala nostalgia kat maktab aku aritu.

Aku sebenarnya sedih, tapi aku tahan kolam mataku ni agar tak keluarkan air mata. Sapa tak sedih bila nak berpisah dengan kawan-kawan yang sama-sama bekerja sepanjang 5 tahun setengah.. Apa2 pun korang tetap best.. E1 tetap di hati aku..

Tak mengapa, kita semua jangan lah sedih2 ya.. Anggap lah perpisahan ni hanya sementara sahaja dan lumrah dalam kehidupan. Lepas ni kita akan bertemu kembali. Aku doakan buat diri aku dan semua rakan-rakan batch E especially E1 agar menjadi guru yang terbaik buat anak bangsa kita.. Amin..

Wassalam

p/s : Moga ukhwah yang terjalin terus mekar dan berkekalan.. Insya-Allah..

2 comments:

lemonade said...

selamat bertunang tik.

AiSyAh HuMaIrAh said...

Thanks elis, selamat menempuhi alam rumah tangga buat hang.. :)

Related Posts with Thumbnails