TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Wednesday, November 3, 2010

I'm coming back

Assalamualaikum..

Aha.. aku dah kembali semula menyemakkan ruangan blog aku ni... Untuk pengetahuan korang semua, aku baru je abis dua paper exam.. Tapi aku rasa macam dah raya lah pulak.. Hehehe.. Tinggal satu je lagi exam iaitu pada 9 November.. Sekarang ni aku sebenarnya sedang bercuti di Bentong.. Hehehe.. Tempat aku tinggal dulu.. Best teringat kenangan bersama ngan kawan-kawan.. Oklah, aku nak berehat dulu.. Penat sikit dengan perjalanan hari ni.. Nanti kan kemunculan aku untuk menyemakkan lagi blog aku ni dengan macam2 tajuk entri ni..

2 comments:

lemonade said...

hepi holiday tik.

AiSyAh HuMaIrAh said...

hepi holiday gak utk hang.. hehhe

Wednesday, November 3, 2010

I'm coming back

Assalamualaikum..

Aha.. aku dah kembali semula menyemakkan ruangan blog aku ni... Untuk pengetahuan korang semua, aku baru je abis dua paper exam.. Tapi aku rasa macam dah raya lah pulak.. Hehehe.. Tinggal satu je lagi exam iaitu pada 9 November.. Sekarang ni aku sebenarnya sedang bercuti di Bentong.. Hehehe.. Tempat aku tinggal dulu.. Best teringat kenangan bersama ngan kawan-kawan.. Oklah, aku nak berehat dulu.. Penat sikit dengan perjalanan hari ni.. Nanti kan kemunculan aku untuk menyemakkan lagi blog aku ni dengan macam2 tajuk entri ni..

2 comments:

lemonade said...

hepi holiday tik.

AiSyAh HuMaIrAh said...

hepi holiday gak utk hang.. hehhe

Related Posts with Thumbnails