TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Monday, January 24, 2011

~Memang Masyuk~


Assalamualaikum...

Aku seronok sekarang ni sebab dapat duit tiap-tiap hari.. Korang jangan sangka aku ni mata duitan pulak eh.. Aku sememangnya memerlukan duit.. Nak beli itu ini, nak bayar duit berukband lah.. Hahaha.. Memang masyuk dapat duit tiap-tiap hari... Tapi duit ni bukan la hasil kerja aku sebagai guru eh... Tapi hasil duit daripada jualan kuih aku.. Until now, aku lum posting lagi ya.. Tak pelah, apa keja aku buat, janji duit ada...Alhamdulillah, bersyukur dgn rezeki yg aku dapat..

Aku tak sempat nak amik gambar kuih2 yang aku buat n jual.. Ape2 pun aku nak tunjukkan kuih apa yang aku jual tu kat korang eh.. Nanti aku masukkan gambar kuih yang aku buat eh...




Apam bunga, tp sekarang ni x buat dah, kureng skit jualannya..

Karipap sardin, lebih kurang mcm ni lah kuih aku buat tu, warnanya terang lg dr ni..

kuih ketayap

Karipap kentang

Credit to google 4 dis pictures.. Nanti aku masukkan gambar kuih yg aku buat ye.. :)

Sekian, Wassalam..


5 comments:

Miss Sunshine said...

Pandai buat kuih ye.. Bestnya..

azam aziz said...

kak tik hantaq mai penang sebakui hahaha...azam pun buat duit gak..kat cc hahaha..leh on9 hari2 haha

AiSyAh HuMaIrAh said...

Sunshine : Hehehe, dlm proses belajar, dptlah gak income skit2..

AiSyAh HuMaIrAh said...

Azam : Nanti kak tiq hantaq sebakui ya.. haha.. rasa best dgn hasil duit yg kita dpt tu..

alynn malynna said...

apam bunga??
ade x cara2 nak buat?? teringin..hehe...

Monday, January 24, 2011

~Memang Masyuk~


Assalamualaikum...

Aku seronok sekarang ni sebab dapat duit tiap-tiap hari.. Korang jangan sangka aku ni mata duitan pulak eh.. Aku sememangnya memerlukan duit.. Nak beli itu ini, nak bayar duit berukband lah.. Hahaha.. Memang masyuk dapat duit tiap-tiap hari... Tapi duit ni bukan la hasil kerja aku sebagai guru eh... Tapi hasil duit daripada jualan kuih aku.. Until now, aku lum posting lagi ya.. Tak pelah, apa keja aku buat, janji duit ada...Alhamdulillah, bersyukur dgn rezeki yg aku dapat..

Aku tak sempat nak amik gambar kuih2 yang aku buat n jual.. Ape2 pun aku nak tunjukkan kuih apa yang aku jual tu kat korang eh.. Nanti aku masukkan gambar kuih yang aku buat eh...




Apam bunga, tp sekarang ni x buat dah, kureng skit jualannya..

Karipap sardin, lebih kurang mcm ni lah kuih aku buat tu, warnanya terang lg dr ni..

kuih ketayap

Karipap kentang

Credit to google 4 dis pictures.. Nanti aku masukkan gambar kuih yg aku buat ye.. :)

Sekian, Wassalam..


5 comments:

Miss Sunshine said...

Pandai buat kuih ye.. Bestnya..

azam aziz said...

kak tik hantaq mai penang sebakui hahaha...azam pun buat duit gak..kat cc hahaha..leh on9 hari2 haha

AiSyAh HuMaIrAh said...

Sunshine : Hehehe, dlm proses belajar, dptlah gak income skit2..

AiSyAh HuMaIrAh said...

Azam : Nanti kak tiq hantaq sebakui ya.. haha.. rasa best dgn hasil duit yg kita dpt tu..

alynn malynna said...

apam bunga??
ade x cara2 nak buat?? teringin..hehe...

Related Posts with Thumbnails