TINGGALKAN JEJAK KORANG YE !

PENGIKUT2 KU

Monday, November 9, 2009

Doa Seorang Kekasih

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala

6 comments:

ThE cOpy suSU said...

salam..suke sangat...

doa seorg kekasih...terlalu merindui kekasih yg telah pergi

aDibah mAhirah=) said...

kak..
bnyk nye wat bl0g..
smuaorg f0low..
hehe...=p

lynn-the gudigudigurl said...

ishhh
banyak sangat blog ni?
kompius aku
huhuhu

AiSyAh HuMaIrAh said...

Lynn : Blog ni je aku aktif, yg lain tu tak pun, de 1 tu blog adik aku, blog ni je aktif. hehehe

AiSyAh HuMaIrAh said...

The Copy susu : W'salam, usahlah bersedih hati, mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Adibah : Blog ni je akk aktif, yg lain problem skit, yg blog semudah kehidupan tu blog adik akk, die gne id google akk tu. Ape2 pun, thanks ya coz follow blog akk

AiSyAh HuMaIrAh said...

The Copy susu : W'salam, usahlah bersedih hati, mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Adibah : Blog ni je akk aktif, yg lain problem skit, yg blog semudah kehidupan tu blog adik akk, die gne id google akk tu. Ape2 pun, thanks ya coz follow blog akk

Monday, November 9, 2009

Doa Seorang Kekasih

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala

6 comments:

ThE cOpy suSU said...

salam..suke sangat...

doa seorg kekasih...terlalu merindui kekasih yg telah pergi

aDibah mAhirah=) said...

kak..
bnyk nye wat bl0g..
smuaorg f0low..
hehe...=p

lynn-the gudigudigurl said...

ishhh
banyak sangat blog ni?
kompius aku
huhuhu

AiSyAh HuMaIrAh said...

Lynn : Blog ni je aku aktif, yg lain tu tak pun, de 1 tu blog adik aku, blog ni je aktif. hehehe

AiSyAh HuMaIrAh said...

The Copy susu : W'salam, usahlah bersedih hati, mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Adibah : Blog ni je akk aktif, yg lain problem skit, yg blog semudah kehidupan tu blog adik akk, die gne id google akk tu. Ape2 pun, thanks ya coz follow blog akk

AiSyAh HuMaIrAh said...

The Copy susu : W'salam, usahlah bersedih hati, mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Adibah : Blog ni je akk aktif, yg lain problem skit, yg blog semudah kehidupan tu blog adik akk, die gne id google akk tu. Ape2 pun, thanks ya coz follow blog akk

Related Posts with Thumbnails